Hoe vraag ik een unban aan?


Als je een ban hebt gekregen op de server, kun je een unban aanvragen via ons forum. In sommige gevallen zal dat goedgekeurd worden, of de ban zal worden verkort. Allereerst, zorg er voor dat je een account hebt aangemaakt via deze link. Nadat je jouw email geverifieerd hebt kun je een ban appeal aanmaken via deze link. Krijg je geen verificatiemail? Neem dan contact op met een forum stafflid via een personal message, of via teamspeak. Deze zullen jou verder kunnen helpen.


Alleen via deze weg kun je een unban aanvraag doen. Mailen of tweeten over een unban heeft geen zin, ze worden dan niet behandeld.


LET OP!
 Voor bans van 7 dagen of korter kun je geen unban aanvraag doen!


Als alles goed is gegaan open je het formulier en kan je alle informatie invullen met betrekking tot jouw ban. Let erop dat je altijd 100% eerlijk bent, anders is de kans groot dat jouw ban-appeal wordt afgekeurd, misschien zelfs verlengd.


Als jouw ban-appeal is ingevuld zal hij zo snel mogelijk bekeken worden door een Forum Moderator. Heb geduld dit kan even duren. Moderators spammen zal resulteren in het afkeuren van jouw ban-appeal.


Of jouw ban-appeal is goed- of afgekeurd is door een stafflid is te zien bij jouw ban-appeal. Sla eventueel het linkje op om de post makkelijk terug te vinden.