Allereerst moet je er voor zorgen dat je OF een rang koopt van Goud en hoger, OF een Minetopia toegang/whitelist. Beiden zijn te verkrijgen via onze online shop. Nadat je een bevestigingsmail hebt gehad van Buycraft in de email die jij hebt opgegeven bij de betaling, duurt het meestal ongeveer 5 minuten voordat jouw pakket/toegang is geactiveerd. Het kan soms even duren dus wacht even 30-60 minuten voordat je om hulp vraagt via de mail (server@dusdavidgames.nl).

Hoe kom in de Minetopia server zodra ik toegang heb gehaald?

Start Minecraft (1.9-1.12.2):

Kies voor "multiplayer":

Klik op "add server":

Voer als naam in "DusDavidGames" (Mag alles zijn, maakt niet uit) en als IP adres: play.dusdavidgames.nl

De server staat nu in de lijst, dubbelklik op de tekst om de server te joinen:

Je komt nu in de lobby terecht. Selecteer in jouw hotbar het boekje om de server selector te openen.

Druk nu de rechtermuisknop in en selecteer in het menu dat opent "Minetopia" (De golden nugget).

Welkom in Minetopia! Veel plezier!