Met Paysafe kaart is het alleen mogelijk om een losse rank of toegang te kopen. Daarom is het belangrijk om bij het kiezen van de toegang of rank op de knop "Voeg toe aan mandje" te klikken:

Kies in het afrekenstuk voor Mollie:

Je wordt doorverwezen naar een andere pagina. Hier krijg je verschillende betaalmogelijkheden te zien. Kies voor PaySafeCard:

Hierna zul je doorverwezen worden naar de pagina waar de gegevens van jouw PaySafeCard in kunt vullen.

Voor meer informatie over aankopen in onze shop zie onze uitleg pagina.