Met Paysafe kaart is het alleen mogelijk om een los rank pakket of toegang te kopen. Daarom is het belangrijk om bij het kiezen van de toegang of rank op de knop "Voeg toe aan mandje" te klikken:

Kies in de afrekenomgeving voor Mollie:

Je wordt doorverwezen naar een andere pagina. Hier krijg je verschillende betaalmogelijkheden te zien. Kies voor PaySafeCard:

Hierna zul je doorverwezen worden naar de pagina waar de gegevens van jouw PaySafeCard in kunt vullen en kunt betalen. Voor meer informatie over aankopen in onze shop zie onze uitleg pagina.