Met iDeal is het alleen mogelijk om een los rank pakket of toegang te kopen. Daarom is het belangrijk om bij het kiezen van de toegang of rank op de knop "Voeg toe aan mandje" te klikken:

Kies in het afrekenstuk voor Mollie:

Je wordt doorverwezen naar een andere pagina. Hier krijg je verschillende betaalmogelijkheden te zien. Kies voor Ideal:

Hierna zul je doorverwezen worden naar de pagina waar de gegevens van jouw Ideal ingevuld kunnen worden voor de betaling

Voor meer informatie over aankopen in onze shop zieĀ onze uitleg pagina.