Alle abonnementen lopen via PayPal. Ga naar Paypal toe en log daar in met het account waaronder het abonnement loopt. Klik vervolgens rechts boven op het tandwiel:

Klik onder betalingen op "Vooraf goedgekeurde betalingen":

Zoek hier de betaling aan TWS op met de naam DusDavidGames en klik daar op. Klik vervolgens op de annuleren knop:

Bevestig de annulering:

Hierna zie je dat de annulering is bevestigd:

Er zullen geen automatische betalingen meer plaatsvinden en de toegang of rank zal stoppen na de looptijd.

Voor meer informatie over aankopen/betalingen in onze shop zie onze uitleg pagina.