Waar kan ik de shop vinden?

Wij verkopen onze pakketten via een online shop. Die shop is te vinden op: shop.dusdavidgames.nl. Ook kan je op het forum op het kopje "Ranks en Donaties" klikken.

Je zal automatisch doorverwezen worden naar onze online shop (shop.dusdavidgames.nl).

Als je eenmaal in de shop bent kan je bovenaan kiezen wat voor een pakket jij wilt hebben:

Lobby Package: Rank packs zijn ranks die jij kunt kopen binnen de server. Bij een rank krijg jij extraatjes zoals: diertjes in de lobby, vliegen in de lobby, een speciale prefix, een booster op Skywars, Minetopia whitelist, Minenation whitelist en nog veel meer!

De beschikbare ranks zijn:

- Gold (€7,49 p/m)

- Emerald (€14,99 p/m)

- Diamond (€24,99 p/m)

- Obsidian (€39,99 p/m)
Wil jij graag een van de bovenstaande ranks kopen? Klik dan hier!

Minetopia: Minetopia is een public server, maar dit houdt niet in dat iedereen zomaar kan joinen. Je kan Minetopia joinen door een whitelist te kopen in de shop. Je kan een whitelist kopen voor:

- 1 maand (€3,99)

- 3 maanden (€9,99)

- 6 maanden (€19,99)

- 1 jaar (€39,99)
Wil jij graag een van de bovenstaande whitelists kopen? Klik dan hier!

Je kan een whitelist apart kopen voor €3,99 en/of hoger, zoals hierboven staat beschreven. Maar vanaf Gold (€7,49 p/m), Emerald (€14,99 p/m), Diamond (€24,99 p/m) en Obsidian (€39,99 p/m), zit de Minetopia whitelist, samen met vele andere voordelen, inbegrepen! Het is dus aangeraden een van die ranks te kopen. De ranks kun jij hier kopen.

Graycoin packs: Graycoin packs zijn bepaalde munten die je kan uitgeven in de Graycoin (Uniq) shop in Minetopia. Met deze coins kan jij speciale en/of mooie kleding kopen!
Wil jij Graycoins kopen? Klik dan hier!

Minetopia chat package: Bij een Minetopia chat package kan jij unieke chat kleuren kopen waarmee jij kunt praten in Minetopia. Hierdoor wordt jouw chat beter gezien, of misschien past de kleur wel heel goed bij jouw stad en/of kleren? Klik hier om een chat package te kopen!

Donatie: Ben jij een grote fan van DDG en/of de DDG server? En wil jij je steentje bijdragen aan het voortbestaan? Dan kan jij hier een bedrag doneren. Jij mag helemaal zelf weten hoeveel dat is! Alles wordt gewaardeerd! Wil jij graag jouw steentje bijdragen? Klik dan hier!

Hoe werkt een aankoop?

Als eerste moet jij natuurlijk naar de site gaan, mocht je dit nog niet gedaan hebben. Vervolgens klik jij op de rank/whitelist die jij graag wilt. Hierna moet jij jouw minecraft naam invoeren. Let op: Jouw minecraftnaam moet caps-correct zijn (dus met alle hoofdletters).

Als allereerst moet jij kiezen of jij jouw Rank en/of pakket automatisch wilt laten doorlopen, of eenmalig betalen. (Let op: automatisch doorlopen is alleen mogelijk met PayPal) Mocht jij een eenmalige betaling willen doen kies dan "toevoegen aan winkelmandje".

Vervolgens kom je bij het afrekenscherm. Hier moet jij jouw informatie invullen. Let op: Lees ook de Algemene bepalingen en voorwaarden onderaan door!

Alle paypal betalingen gaan via paypal, paysafe cards gaan samen met alle andere vormen via Mollie.

Voor meer informatie over betalen met Paypal, Ideal of PaysafeCard klik op de linkjes!

Let op: De betalingsmogelijkheden verschillen per land. Dus als jij een land anders dan Nederland kiest kunnen er meer/minder mogelijkheden zijn!

Let op: Als jij een abonnement wilt, kan dat alleen via PayPal! Dus als jij een normale aankoop wilt doen, en jij ziet géén Mollie staan, dan heb jij op het verkeerde knopje geklikt! (Druk op: Toevoegen aan mandje i.p.v. abonneren.

Let op: Als jij al een actieve rank hebt, en er daar een naast koop, overlappen ze elkaar, ze tellen dus NIET bij elkaar op!

Help! Een rank/pakket werkt niet?

Het kan zijn dat jouw rank/pakket niet werkt door een fout. Als dit gebeurd volg dan de volgende stappen:

1. Check of jij in lobby 1 wél de rank/het pakket hebt. Vaak duurt het even voordat al onze server gesynchroniseerd zijn.

2. Mocht jouw rank er nog niet zijn, dan moet je even wachten. Vaak duurt het 5 minuten.

3. Is jouw rank er na 30 minuten nog steeds niet? Probeer nogmaals even lobby 1.

4. Mocht ook dit niet werken, wacht maximaal 24 uur. Kijk in die tijd even op onze veelgestelde vragen pagina. Als je jouw probleem niet kan vinden en het dan nog niet werkt kun je een mailtje sturen naar  server@dusdavidgames.nl. Het is altijd handig om een betalingsbewijs (die krijg je via de mail) of een bankafschrift mee te sturen. Vraag eventueel hulp aan je ouder en/of voogd.

5. Wacht geduldig op antwoord. Meestal zal dit binnen 48 uur zijn.

6. Als het goed is zal het probleem door onze klanten service worden opgelost. Mochten er nog verdere vragen/problemen van onze kant zijn, dan zal onze klanten service u instructies doorsturen via de mail.

Mocht je moeite hebben met wat hier boven staat? Vraag even hulp van een stafflid op onze Teamspeak (ts.dusdavidgames.nl) of via de lobby. Dit kan ook via een privé bericht op dit forum.

Ik heb een foute aankoop gedaan / Ik ben niet tevreden!

Het kan zijn dat je een foutje hebt gemaakt of dat je niet tevreden bent met jouw rang/pakket. In dit geval kun jij je wenden tot onze klantenservice (server@dusdavidgames.nl). Gelieve niet op eigen houtje het geld terug te eisen via bijvoorbeeld Paypal, maar dit in overleg te doen om alles soepel en zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Bij een chargeback zonder overleg zal het minecraft account permanent worden verbannen van onze server.

Voor vragen over ranks en/of betalingen kun je contact opnemen met server@dusdavidgames.nl of in-game aan een van onze medewerkers!