Downloaden:

Optifine kun je downloaden op de optifine download pagina. Zoek de versie die jij graag wilt hebben. Het beste is om altijd de bovenste te kiezen van jouw minecraft versie!

[​IMG]

Klik op download. Je wordt naar een adf.ly link gestuurd. Wacht 5 seconden en druk rechtsboven op[​IMG]Je wordt dan naar een download pagina gestuurd waar jij Optifine kunt downloaden. Klik op de blauwe link!

[​IMG]

De download zal nu beginnen!

Installeren:

Als de download klaar is druk op het bestand linksonder en open het bestand.

[​IMG]

Dit zal het volgende venster openen:

[​IMG]

Druk op Install en je bent klaar! Als je minecraft opnieuw opstart zal je automatisch optifine selecteren!