Op 18 juli 2018 is Minecraft versie 1.13 uitgekomen! Dat is natuurlijk hartstikke leuk, echter duurt het even voordat onze server software ook up 2 date is. Daarom is het voor een korte tijd niet mogelijk om via 1.13 onze server te joinen. Natuurlijk wil jij gewoon jouw favoriete game spelen. Daarom leggen wij hier uit hoe je jouw minecraft naar 1.12.2 (of lager) kunt zetten. Natuurlijk kan je dit altijd weer op 1.13 zetten!

Als eerste, open minecraft:

Vervolgens druk jij in de mincraft launcher op "Launch option". Let op, als jij jouw minecraft in een andere taal hebt staan kan daar natuurlijk iets anders staan. Het knopje blijft natuurlijk hetzelfde, check eventueel op de screenshot hieronder:

Vervolgens druk je op "Add New":

Hierna zie je dit scherm. Vul als eerste een naam in, dit kan eventueel "1.12" zijn. Vervolgens kan je bij version "1.12" kiezen, selecteer die. Druk vervolgens op "Save".

Vervolgens kan je terug naar het kopje "News", bij het "Play" knopje kan je rechts een menuutje openen via het knopje met een pijltje omhoog. Druk daarop en selecteer vervolgens "1.12":

Klaar! Druk op play en veel plezier! Heb je nog vragen? Vraag een stafflid op teamspeak!